Wij over ons zelf

 

 

 

Ellen de Wit (links) en Manon Liebe (rechts) 

 

 

Manon Liebe, Verloskundige - Lactatiekundige IBCLC- klassiek Homeopaat.

Manon heeft jarenlang gewerkt als verloskundige in de eerste en tweede lijn in zowel binnen- als buitenland. De laatste jaren heeft zij zich gespecialisserd op het gebied van lactatiekunde. Zij is als gastprofessor verbonden aan de UCLL (www.ucll.be) in Hasselt (België). Daarnaast  geeft zij bijscholingen aan eerstelijns en tweedelijns verloskundigen en artsen in Nederland en België op het gebied van lactatiekunde. Eveneens spreekt zij regelmatig op congressen en symposia.

Sinds augustus 2012 is Manon afgestudeerd als klassiek homeopaat www.manonliebe.nl. en heeft naast de lactatiekundige praktijk ook een praktijk voor klassieke homeopathie.

 

 

Ellen de Wit-Cruts, Kinderverpleegkundige - Lactatatiekundige IBCLC.

Ellen heeft jarenlang gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.                                                                                                                 Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de lactatiekunde en is als lactatiekundige werkzaam op diverse afdelingen van het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg. Zij zet zich daar in, om samen met artsen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden, de borstvoeding zo goed mogelijk te laten slagen.

(www.etz.nl/Patientfolders/Elisabeth/Zorg/Kindergeneeskunde/Lactatiekundige) 

Ellen is als gastspreekster verbonden aan de KHLim (www.khlim.be) in Hasselt (België) en geeft bijscholingen aan eerstelijns en tweedelijns professionals.